Orthodontie

Bij een goede stand van het gebit passen de bovenste en onderste rij tanden perfect op elkaar en werkt het gebit als één geheel. Die ideale situatie komt bij de meeste mensen echter niet voor. Vaak staan de tanden niet netjes in de rij, passen boven- en onderkaak niet goed op elkaar of groeien de kaken verkeerd. Het is mogelijk dat er daardoor ernstige tandheelkundige afwijkingen optreden waardoor spreken, kauwen of bijten worden belemmerd. Al deze ernstige en minder ernstige afwijkingen kunnen behandeld worden met verschillende hulpmiddelen.

Als u denkt dat uw kind orthodontische hulp nodig heeft of zou kunnen gebruiken, is het verstandig om dit met uw tandarts te bespreken. Vaak is het uw tandarts die zelf met het advies voor een beugelbehandeling komt bij de regulaire controle van het gebit.
Als u vragen hebt over een mogelijke beugel voor uzelf, partner of uw kind(eren), neem dan contact op met de tandarts.

Nieuw

TrioClear onzichtbare beugels

TrioClear is ontwikkeld met als voornaamste doel, naast voorspelbare en comfortabele bewegingen van de tanden voor een perfect eindresultaat, het draagcomfort voor de patiënt zo optimaal mogelijk te maken. Bekijk voor meer informatie onderstaande brochure of neem contact op met de praktijk (0519 295480).

Afspraak maken?