Over ons.

Bij tandartspraktijk Familie Dental Zorg is het onze missie om de hoogste kwaliteit tand zorg te bieden in een ontspannen en een huiselijke sfeer. De tandartspraktijk Familie Dental Zorg gelooft dat goede kwaliteit alleen bereikt kan worden als er goede communicatie aanwezig is tussen tandarts en patiënt.

Waarom Familie Dental Zorg?

Altijd het beste resultaat

We zijn een tandartspraktijk die alleen voor het allerbeste gaat. Of het nu een controle, mondhygiëne behandeling, vulling of een complete gebitsrenovatie is, we streven altijd naar met maximaal haalbare resultaat.

We kijken vooruit

We wachten niet af wat we bij een controle tegenkomen. Wij kijken vooruit. We analyseren vooraf uw gebit, bespreken onze bevindingen en uw wensen. Dan maken we samen met u een verbeterplan met als doel: uw gebit onderhoudsvrij én mooi maken. Dit proberen we altijd met zo min mogelijk ingrepen. Want hoe minder we wegnemen, hoe kleiner de kans op zenuwbeschadigingen en pijn.

We nemen graag de tijd voor u

Want haastige spoed is zelden goed. En dat we de tijd voor u nemen, merkt u al tijdens de intake. Want naast dat we graag uw gebit willen leren kennen, geldt dat natuurlijk evengoed voor u. Geen race tegen de klok dus, daarvoor is uw gebit te belangrijk.